Remundi voor een volledig nieuwe ervaring

Met een grill-haard van Remundi staat de grillmeester niet meer aan de zijlijn. Het gezamenlijk bereiden van een grote variatie aan gerechten maakt onze producten uniek en geeft grillen een nieuwe dimensie. Grillen wordt een avontuur, een voorstelling, kunst. Iedereen kan mee doen. De combinatie van grill en vuurschaal brengt in elk seizoen plezier bij jong en oud. De Remundi-haard kan worden gestookt met brandhout of klassieke houtskool. Beginnend vanuit het vurige centrum, verspreidt de warmte zich naar buiten. Hierdoor ontstaan verschillende temperatuurzones op de omringende grillplaat, waardoor verschillende gerechten kunnen worden bereid. Het brandhout zorgt voor een heel bijzondere sfeer en maakt de Remundi het middelpunt van gezellig samenzijn.

Wij leveren de REMUNDI kooktoestellen onder de namen Nero en Carus – en met Vulcano ook complete kookeilanden – in verschillende maten en hoogtes. Ook de stijlvolle Caesar, Magnus en Cube zijn van dezelfde topkwaliteit! Speciaal voor Restaurants, Eetcafé’s en Slagers adviseren wij de NERO 102/45, CARUS102/45 of de VULCANO 102. Bij de VULCANO 82 en VULCANO 102 kookeilanden worden optioneel praktische stevige wielen meegeleverd vanwege het gewicht van 125kg.   

Naast de REMUNDI VUURSCHALEN / BUITENKEUKENS leveren wij u ook een praktisch assortiment in accessoires, zoals Grill-bestek, Grill-spiezen, Grill-ringen en een Gaardeksel. Ook kan bij elk REMUNDI Kooktoestel een zwarte All-Weather hoes worden geleverd. Daarmee zijn de VUURSCHALEN altijd gebruiksklaar, 365 dagen per jaar!